Hova utazzunk télen? 2 szuper adventi úti cél azoknak, akik a téli nyaralás helyett inkább kiélveznék az évszak szépségét

Beköszöntött a hűvös, zord idő, hamarosan nyakunkon a tél is. Cseppet sem kell, hogy a hideg idő kedvét szegje, hiszen a havas táj szépsége páratlan élményt nyújt mindenki számára. Használja ki az évszak kínálta remek szórakozási lehetőségeket, és szerezzen életre szóló élményt az Ön és családja számára. Összegyűjtöttük a 2 legjobb adventi úti cél tippet, hogy ne kelljen azon törnie a fejét, hova utazzon a télen. 

 

Bécsi Adventi vásár

Adventi vásár Bécsben

Ausztria csodás téli tájának lehetetlen ellenállni; ideális úticél azok számára, akik síelni, vagy snowboardozni szeretnének, és azoknak is, akik csak egy mókás családi szánkózásra vágynak. A Városháza előtt felállított Adventi Vásár mindenki számára bakancslistás hely, mely egy szempillantás alatt elvarázsolja látogatóit. A Karácsony szellemében megrendezett Christkindlmarkt nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is meghozza a kedvét a karácsonyi előkészületekhez, melyhez a több, mint 100 árusító standon minden, a tökéletes ünnephez szükséges kelléket megtalál a vásárban. A hosszas vásárlás után érdemes bérelni egy pár korcsolyát, és kipróbálni a jégpályát, aztán megkóstolni a hamisítatlan bécsi forralt bort és ízletes puncsot. Az adventi vásárban eltöltött kellemes pillanatok a család minden tagja számára emlékezetesek maradnak, így biztosak vagyunk benne, hogy nem utoljára látogatják meg az osztrák várost.

Zakopane

Advent Zakopane-ban

A Magas-Tátrában megbújó lengyel város kihagyhatatlan téli úticélnak ígérkezik. A hóval borított, 838 méter magasan fekvő városka ideális a téli sportok kedvelői számára. Zakopane december hónapban a legszebb, hiszen a hófedte táj már önmagában is csodás látványt nyújt, melyet a sétálóutcában fellelhető téli vásár; feldíszített üzletek és éttermek barátságos, bensőséges karácsonyi hangulata tesz igazi élménnyé. Ha arra jár, ne hagyja ki az 1128 méter Gubałówka-hegyre vezető sífelvonót, melyről olyan csodás panoráma tárul Ön elé, amelyről korábban álmodni sem mert. Zakopane igazi síparadicsom, így a téli sportok kedvelőjeként telitalálat. Pattanjon fel családjával egy lovaskocsira, szerezzék be a legszebb karácsonyi szuveníreket, egyenek egy finomat, és engedjék át magukat az önfeledt téli szórakozásnak, melyről még évekig beszélni fognak. 

Akár Zakopane, akár Bécs nyerte el jobban a tetszését, garantáljuk, hogy az egész család örömteli élményekkel gazdagodik majd. Ha úgy dönt, repülővel vág neki a téli útnak, keressen minket bizalommal, mert a Cívis Transzfer reptéri transzfer szolgáltatása gyors és megbízható megoldást kínál a repülőtérre történő eljutáshoz. Bízza ránk magát, utastársait és csomagját, a pontos érkezés és a biztonságos utazás garantált.