A Cívis Transzfer több mint 12 éves tapasztalattal a háta mögött garantálja a gyors, pontos, megbízható és biztonságos személyszállítást. 
Új, illetve újszerű gépjárműparkunk különböző, 1-63 fő befogadó képességű járművekkel rendelkezik, így lehetővé tesszük, hogy családjával, vagy egy nagyobb társasággal, akár üzleti partnereivel utazhasson a lakóhelyéről, vagy tartózkodási helyéről egészen a nemzetközi repülőterek egyikére. 
Akár a budapesti, debreceni, bécsi, vagy pozsonyi repülőtérre szeretne utazni, nagy múltú cégünkre biztosan számíthat. 
Gyűjtőjáratok mellett a privát transzfert, azaz egyedi célfuvar szolgáltatást is lehetővé tesszük utasaink részére. Engedje meg, hogy levegyük a terhet a válláról; válassza költséghatékony szoltatásainkat, spóroljon időt, pénzt és energiát a Cívis Transzferrel, és utazzon első osztályon a repülőtérre!

Miért éri meg a Cívis Transzfer reptéri transzfer szolgáltatásait választania?

Fő szempontjaink közé tartozik a pontosság, gyorsaság, kényelem, biztonság és a költséghatékonyság, mely opciókra garanciát vállalunk! A Cívis Transzfernél az ügyfél elégedettsége a mi elégedettségünk is.
A reptéri személygépkocsik, illetve transzferbuszok újszerűek, melyek magas komfort fokozattal és biztonságtechnikával felszerelve gondoskodnak kényelméről és biztonságáról utazás közben.
Minden autó CASCO illetve az ülőhelyek számának megfelelő kiemelt utasbiztosítással rendelkezik.

A Cívis transzfer kizárólag gyakorlott és képzettek sofőröket alkalmaz, mindannyian rendelkeznek a szükséges személyszállítói engedéllyel, igazolvánnyal.
Kiterjedt referenciákkal rendelkezünk; jelenleg több gyógyszergyárral és multinacionális céggel is napi kapcsolatban vagyunk.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Tiszaújváros, Eger városából, valamint vonzáskörzetéből vállaljuk a reptéri transzfer szolgáltatást, melyek listáját megtekintheti a települések menüben.

Az egy-, vagy kétirányú reptéri transzfer szolgáltatást lefoglalhatja telefonon, vagy kedvezményesen online, a honlapunk segítségével szinte pillanatok alatt.  

A debreceni székhelyű Cívis Transzfer honlapján Önnek lehetősége van a gyors és kényelmes foglalásra; töltse ki megrendelő űrlapot, és válassza ki az Önnek legideálisabb fizetési módot! Cégünknél a foglalás díját rendezheti banki átutalással, bankkártyával és személyesen is, az utazás napján a gépkocsivezetőnél.
Ügyfélszolgálati időben 9-20 óra között, diszpécsereink készséggel állnak rendelkezésére a hét minden napján!
Kedvezmények

Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza 10 km-es vonzáskörzetében, illetve Hajdúszoboszlói, Tiszaújvárosi, Egri indulással a kiállás ingyenes!
Céges ügyfeleink részére, egyedi, "személyre" szabott partnerkonstrukcióval állunk rendelkezésre. Várjuk árajánlatkérését elérhetőségeink bármelyikén!

Kérje családi kedvezményünket egy útra, vagy oda-vissza, és spóroljon pénzt, amit elkölthet a nyaraláson! (A családi kedvezmény kizárólag a Budapest Airportra vehető igénybe.)

Szolgáltatásaink

Normál transzfer

normál reptéri transzfer

Normál transzfer szolgáltatásunkat az egyre növekvő igényt figyelembe véve hoztuk létre, mely magába foglalja a lakóhelyétől, illetve tartózkodási helyétől egészen a repülőtérre történő szállítást oda-vissza egy komfortos, minden igényt kielégítő, költséghatékony megoldással.

A normál reptéri transzfer szolgáltatásunkat Ön és a többi utas gyűjtő járat keretein belül veheti igénybe, így a többi utassal együtt a legköltséghatékonyabban utazhat.

Vállajuk Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Eger és azok vonzáskörzetében lakó utasok elszállítását a fővárosi, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre, a bécsi, illetve a pozsonyi repülőterekre. 
Szintén vállalunk reptéri transzfer szolgáltatást a debreceni nemzetközi repülőtérre gyors, pontos és kényelmes utazási feltételeket biztosítva.

Privát transzfer

privát reptéri transzfer

Válassza privát járatainkat az Ön maximális kényelméért! 
Privát különjáratunk lehetőséget biztosít Önnek, hogy családjával, vagy baráti társaságával időtakarékosan és kényelmesen utazzon lakóhelyéről a repülőtérre és onnan vissza.
A privát transzfer előnye, hogy 1-63 főig kizárólag csak Ön, a családja, vagy társasága utazik különjáratunkon, így ez esetben az utasoknak nem kell várakozniuk, vagy korábban elindulniuk a célállomásról, hogy elérjék a repülőgép járatot, mivel csak azt, vagy azokat a személyeket szállítjuk járművünkben ezen szolgáltatással, akik Önhöz tartoznak. 

Nincs várakozási idő, nincs felesleges megállás (kivéve, ha Ön igényel technikai leállást), egyenesen a célállomáshoz, a repülőtérre szállítjuk utasainkat, Önnek pedig csak annyit kell tennie, hogy kényelmesen hátradől gépjárművünk ülésében, és megtervezi a nyaralás izgalmas részleteit.

Utazzon első osztályon, utazzon kényelmesen és felszabadultan a Cívis Transzferrel!

Autóbuszos személyszállítás

autóbuszos reptéri transzfer

Rendezvényre, hazai konferenciára, csapatépítő programokra készül? Akkor mi vagyunk a megoldás!
Gyűjtőtranszfer szolgáltatásunk tökéletes választásnak bizonyul, hiszen vállaljuk Magyarországon belül, az összes vidéki megyeszékhelyekről történő személyszállítást egészen a rendezvény helyszínéig.

Csoportos külföldi útra indulnak? Semmi probléma, a Cívis Transzferrel a budapesti repülőtérre történő személyszállítás is megoldható.
Ha valamilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, ne habozzon, hívjon minket telefonon! Az ügyfélszolgálati időben állunk szíves rendelkezésére a hét minden napján 9-20 óra között! 

Várjuk árajánlatkérését elérhetőségeink bármelyikén! Utazzon a Cívis Transzferrel, az elégedettségét garantáljuk!