Lenyűgöző nyaralóhelyek, melyeket nem hagyhat le a bakancslistájáról (1. rész)

Már javában tombol a nyár, elérkezett a várva várt vakáció. Itt az ideje, hogy szeretteivel együtt felkerekedjen, és nekivágjon az önfeledt pihenésnek. Ha még nincs elképzelése az úticélt illetően, vagy csak bizonytalan a választásában, akkor cikkünk majd segítségére lesz a döntésben.

Lássuk, melyek a legszebb, egyúttal legnépszerűbb nyaralóhelyek, melyek közül szemezgetve biztosan Ön is megtálalja a szívéhez legközelebb állót.

 

1. Ciprus, a szerelem szigete

A megnevezés onnan ered, hogy Cipruson található Aphrodité sziklája, a legenda pedig úgy tartja, hogy itt lépett ki először a habokból a szépség és szerelem istennője a szárazföldre. Szerelmespárok számára kötelező bakancslistás hely! A Földközi-tenger medencéjében fekvő szigetre érkezőket azonnal rabul ejti majd a zöldellő táj szépsége és a lakosok vendégszeretete. A látogatók a napfény, tenger és gasztronómia nyújtotta élvezetek mellett nem hagyhatják ki Ciprus történelmi és mitológikus építészeti nevezetességeit, valamint a szőlőtőkék kínálta borkóstolás élményét. Az egyik részén görög, másik részén török népesség lakta sziget párban és családdal is kitűnő aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Ciprus
Forrás: traveland.hu

 

2. Tenerife

Látogasson el az örök tavasz szigetére! A Kanári-szigetek legnagyobb részét alkotó Tenerife nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen délen fekvő területein még az év leghűvösebb hónapjaiban is kellemes, 20 fok körüli átlaghőmérséklet kedvez a turistáknak. A káprázatos szigetvilág a strandolás és napfürdőzés mellett rengetegféle időtöltési lehetőséggel várja a látogatókat; a hely nevezetességeit kirándulások, izgalmas programok keretében tekinthetik meg. A Dél-Spanyolországi tartomány természeti világa lenyűgöző; aki egyszer Tenerifén nyaral, biztosan visszatér majd, hiszen a szigetrész minden igényt magasan túlszárnyal.

Tenerife
Forrás: blog.travelgoo.hu

 

3. Seychelle-szigetek

Az Afrikához tartozó, Indiai-óceánon fekvő szigetállam forró, trópusi éghajlata ideális pihenési lehetőséget nyújt a tengert és napsütést kedvelő látogatók számára. A több, mint 100 szigetet magába foglaló egzotikus szigetcsoport csodás panorámája, hatalmas gránitsziklái, korallzátonyai, fehér homok borította, kókuszpálmafás partjai és türkizkék vize lenyűgözi a turistákat, nem beszélve a csábító gasztronómiai ízélményről. Ha egy kis nyugalomra vágyik, szeretne kiszakadni a hétköznapi szürkeségből, és kipihenni a mindennapok fáradalmait, akkor már meg is találta a tökéletes úticélt. A Seychelle-szigetek szépségének lehetetlen ellenállni, akárcsak a nyaralás megismétlésének.

Seychelle-szigetek
Forrás: shutterstock.com

Mire a végére ért a csodás tengerpartokat felsoroló cikkünknek, biztosak vagyunk benne, hogy már tudja is, melyik nyaralóhelyet választja majd a pihenéshez. Utazásához válassza a Cívis Transzfer reptéri szolgáltatását, mellyel garantáljuk az Ön, családja, barátai és csomagjaik gyors, pontos és biztonságos elszállítását a lakóhelyéről egyenesen a repülőtérre. Kattintson ajánlatainkért! 
Kövessen minket figyelemmel továbbra is, mert hamarosan még több fantasztikus nyaralóhelyet bemutató cikkel jelentkezünk.