Lenyűgöző nyaralóhelyek, melyeket nem hagyhat le a bakancslistájáról (2. rész)

Ahogyan azt már ígértük, folytatjuk a legnépszerűbb nyaralóhelyek bemutatását, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik úgy határoztak, hogy idén nyáron szeretnék maguk mögött hagyni és végre igazán kipihenni a fárasztó hétköznapokat. Ha az előző részben még nem találta meg az „igazit”, vagy csak tanácstalan a szebbnél szebb tengerpartokat elnézegetve abban, hogy melyik is az Önnek ideális pihenőhely, akkor tekintse meg cikkünket, mi segítünk a választásban.

 

Dominikai Köztársaság

A Karib-tenger gyöngyszemeként emlegetett Dominikai Köztársaság valóságos turistaparadicsom, mely a trópusi éghajlatnak köszönhetően az év minden napján garantálja a tökéletes pihenési lehetőséget. A Dominikai Köztársaság az Antillák második legnagyobb szigetén helyezkedik el. Gazdag természeti kincsei, nővény-, és állatvilága egyszerűen magával ragadó. Képzelje el, ahogyan végigsétál a hófehér homokkal borított tengerparton, napfürdőt vesz, megpihen a pálmafák árnyékában, majd megmártózik a türkizkék óceán frissítő vizében. A vízi sportok, a búvárkodás és a karibi gasztronómia nyújtotta ízletes fogások kihagyhatatlan élménynek kínálkoznak a nyaralók számára, akiket biztosan ámulatba ejt majd a helyiek jókedve és páratlan vendégszeretete.

Dominikai köztársaság Forrás: blueparadise-dr.com

 

Maldív-szigetek

Az Indiai-Óceán közepén fekvő Maldív-szigetek valóságos trópusi paradicsomba repítik a látogatókat. A kb. 200 lakott sziget között számos víz feletti szálloda várja a pihenésre vágyókat. Az egyszerűbb bungalóktól egészen a luxus lakosztályokig minden megtalálható a látogatók igényeire szabva, akik a szigetcsoportra érkezve biztosak lehetnek abban, hogy annak szépsége elfeledteti velük a szürke hétköznapokat, kipihenve azok fáradalmait. A banán-, és pálmafákkal körbeölelt tengerpart hófehér homokja pihenésre csábít, a kristálytiszta víz pedig még azoknak a kedvét is meghozza vízi sportokhoz, akik eddig ódzkodtak azoktól. Búvárkodás közben egy új csoda tárul elénk; a a páratlan tengeri élővilággal lehetetlen betelni. A Maldív-szigetek kifejezetten ajánlott nyaralóhelynek bizonyulnak szerelmespárok és házasulandók számára, hiszen tökéletes választás akár az esküvő helyszínéül is.

Maldív-szigetek Forrás: nypost.com

 

Bali

Bali, az Istenek szigete számtalan élménnyel ajándékozza meg a látogatókat. Gyönyörű, díszes templomai igaz építészeti műremekek, melyek nagy jelentőséggel bírnak a balinéz nép vallási kultúrájában. A rendkívül gazdag kulturális örökséggel rendelkező indonéz sziget szépsége lélegzetelállító; vakítóan kék, kristálytiszta vize és homokkal borított zöldellő partjai maga a tökély. Ha pihenésre vágyik távol a világ zaja elől, akkor ne is keresgéljen tovább, megtalálta a megfelelő nyaralóhelyet. Bali lánykéréshez, házasságkötéshez, vagy akár csak egy romantikus nyaraláshoz is kifejezetten ideális választás. Akár a középkategóriás bungalók, apartmanok, vagy luxusszobák közül választ, egyben biztos lehet; ha egyszer rálép az egzotikus szigetvilág egyik gyöngyszemének földjére, mindig vissza fog oda vágyódni.

Bali Forrás: prime-surfing.de

 

Reméljük, így már körvonalazódott az Ön számára, melyik nyaralóhelyet tartja ideálisnak a nyári pihenéshez. Keressen rá az utazási irodák kínálatára, és foglalja le álomnyaralását! Hogy pontosan odaérjen a repülőtérre, az utasok számával és a csomagokkal se legyen gondja, válassza a Cívis Transzfer reptéri szolgáltatását, és élvezze nyugodtan a szabadságát! Kattintson ajánlatainkért!

REPTÉRI TRANSZFER VITELDÍJAK >>>