Miért jobb a reptéri transzfer szolgáltatás, mint a taxi?

Egy utazás megszervezése nem kis előkészülettel jár. Már önmagában az sem egyszerű feladat, hogy megtaláljuk a tökéletes úticélt, mely az igényeinknek és a pénztárcánknak is megfelel, nem beszélve az ideális szálláshely és utazási eszköz kiválasztásáról. Ha ezek megvannak, jön a mindent eldöntő kérdés; de mégis hogyan jutunk el a csomagokkal a reptérre?! A Cívis Transzfer több, mint 10 éves múlttal rendelkezik a repülőtéri személyszállítás területén, így nyújtva megbízható, gyors és pontos kiszolgálást utasainak.


Reptéri transzfer szolgáltatás, vagy taxi? Avagy 5 pro-kontra érv a Cívis Transzfer mellett


1.Pontosság

- A taxik esetében még az előre leegyeztetett időpont ellenére is előfordulhat, hogy a jármű késve érkezik, így sajnálatosan lekésheti a járatát, ezzel nem kis fejtörést okozva Önnek, hogyan tovább, hiszen lehet, hogy aznapra már nem lesz szabad hely a repülőgépen, így akár teljesen át kell variálni az útitervet.

+ Cégünk vállalja egy, vagy több személy szállítását a lakcímétől egészen a repülőtérig, és az utazásból megérkezve vissza, előre meghatározott ütemterv alapján, hiszen számunkra is fontos partnereink elégedettsége, hogy időben beérjenek a reptérre, és megkezdhessék pihentető utazásukat. Ha bizonytalan a gyűjtőszolgáltatásban semmi gond, válassza a privát transzfert, melynek további előnye, hogy egyedül Ön és a családja utazik majd a járműben, így nem kell várakoznia a többi utasra beszállásnál, és semmilyen technikai leállás nem történik majd a repülőtérre vezető út közben.  Az utazást megelőző napon 18-19 óra között kiküldjük SMS-ben, igény szerint pedig e-mailben is az indulás időpontját.


2. Helyhiány

- A taxik esetében maximum 4 fővel számolhatunk, ezért ha nagy családdal, vagy baráti-, üzleti társasággal szeretne utazni, ez a lehetőség elúszott. Kivéve, ha több részletben oldják ezt meg, ami többletköltséggel jár.

+A Cívis Transzfer szolgáltatásai között személygépkocsis, minibuszos és autóbuszos szállításra van lehetőség annak a függvényében , hányan kívánnak eljutni a repülőtérre. Ha nálunk foglal, biztos lehet benne, hogy igényeit a legmagasabb minőségben teljesítjük, garantálva az Ön és utastársai teljes körű kényelmét.


3.Poggyász- és balesetbiztosítás

- Ha félti csomagjait és a testi épségét, vesse el a taxi ötletét. A leggyakorlottabb sofőrök is „belecsúszhatnak” egy-egy közlekedési balesetbe. Azon túl, hogy az utasok megsérülhetnek, a csomagokban is kárt okozhat egy váratlan ütközés.

+ Nálunk valamennyi sofőr magasan képzett, a személyszállító járművek megbízható biztonságtechnikával felszereltek  és  rendelkeznek CASCO biztosítással, valamint személyekre vonatkozó utas- és poggyászbiztosítással. Ezeknek köszönhetően mind az Ön és utastársai testi épsége, illetve a csomagok is védelem alatt állnak az utazás során.


4. Kedvezmények:

- Taxival történő utazás esetében nem számolhat kedvezménnyel, a viteldíj minden esetben adott.
+ A Cívis Transzfer weboldalán történő online foglalás esetén Ön 5%-os árkedvezményben részesülhet.  Ezen felül a Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza 10 km-es vonzáskörzetű területeire vonatkozó, illetve Tiszaújvárosi indulás esetén a kiállás ingyenes. És ez még nem minden; családi kedvezménnyel kedveskedünk utasainknak; így minél többen utaznak, annál jobban megéri minket és a reptéri transzfer szolgáltatást választani.


5. Többféle fizetési lehetőség

- Néhány taxitársaságnál tud már bankkártyával is fizetni, azonban a legtöbb még mindig a készpénzes fizetési lehetőséget részesíti előnyben.
+ Fizessen kényelmesen otthonról a foglalást követően átutalással, bankkártyával, vagy készpénzben a sofőrnek.


+1 érv a reptéri transzfer mellett - buszos csoportos utazás

A reptéri transzfer szolgáltatások mellett buszos személyszállítással foglalkozunk, így lehetőséget nyújtunk arra is, hogy a vidéki megyeszékhelyekről Magyarországon belül eljuttassuk utasainkat a budapesti repülőtérre, vagy egy előre megadott  rendezvény helyszínére. Ezen szolgáltatásunk kitűnő választás cégek részére egy csapatépítő program helyszínére történő kényelmes és biztonságos utazáshoz.


Tekintse meg kiemelt referenciánkat, válassza a kényelmet, megbízhatóságot, kedvező árakat, válassza a Cívis Transzfer reptéri szolgáltatásait!